De kracht van ReDo is de bundeling van kennis en expertise op het gebied van vastgoedbeheer, installatietechniek en financiering. Hierdoor is ReDo een belangrijke partner voor het bestaande vastgoed met name binnen de sectoren overheid, onderwijs, wonen en zorg. ReDo ontzorgt u als vastgoedeigenaar door het realiseren en exploiteren van WKO-projecten. Warmte Koude Opslag (WKO) is een betrouwbare manier om gebouwen energiezuinig te verwarmen en te koelen.
Voor nieuwbouwprojecten is ReDo graag partner vanaf het eerste ontwerp of nemen de installatie over na oplevering van de nieuwbouw. Wij geven mede vorm en inhoud aan het Programma van Eisen, schrijven een helder bestek voor een duurzame installatie voorzien van de modernste technologie, realiseren de nieuwe installatie, beheren en exploiteren gedurende 15-30 jaar.

Het team van ReDo heeft een uitgebreid netwerk en werkt samen met een aantal partners en partijen, met (semi) overheden en met andere initiatieven en organisaties die actief zijn op het gebied van duurzaamheid en verduurzaming van vastgoed. ReDo neemt initiatief en eindverantwoordelijkheid, zowel op financieel als technisch gebied. In een klein, krachtig team met korte communicatielijnen zijn wij in staat opdrachtgevers aan ons te binden. Op dit moment maken wij een forse groei door en willen ons team graag uitbreiden met vakkundige collega’s.
Ons team kan versterking gebruiken en heeft naast een aantal stageplekken ook regelmatig vacatures beschikbaar. Wordt jij onze nieuwe collega? Neem contact met ons op!

Versterk ons team

Stage ICT

Bel ons voor een afspraak!

info@redogroep.nl +31 85 0466 056

Stage energietechniek

Bel ons voor een afspraak!

info@redogroep.nl +31 85 0466 056

Iets voor jou?

Bel ons voor een afspraak!

info@redogroep.nl +31 85 0466 056