Gelezen op Energeia Energienieuws

De Autoriteit Consument & Markt heeft een warmteleveringsvergunning afgegeven aan het van oorsprong Limburgse bedrijf ReDo Projects, dat de activiteiten gestaag uitbreidt naar de rest van Nederland.

ReDo is gespecialiseerd in het beheren van verwarmingssystemen voor wooncomplexen, met name WKO’s, zegt energieadviseur Paul Leenen van ReDo. Het bedrijf uit Susteren heeft momenteel verwarmingssystemen voor krap duizend woningen in portefeuille. De huidige projecten zijn met name in Limburg.

Recent is vastgoedbeheerder VB&T Groep uit Eindhoven als mede-aandeelhouder bij het bedrijf gekomen en breiden de activiteiten zich ook uit over de rest van het land. Een nieuw project waar het bedrijf nu aan werkt is de gasloze warmtelevering voor een te bouwen appartementencomplex in Den Haag, de Kop van Laak, vertelt Leenen. Ook hoopt ReDo binnenkort een definitief besluit te horen over een WKO-project met vier doubletten voor een groep woningen in Helmond. Ook in Houten en Groningen heeft het projecten in het vizier. In de tussentijd heeft het bedrijf een vestiging in Eindhoven geopend en volgt in de toekomst mogelijk een derde kantoor.

“Onze warmtelevering ligt nu op ongeveer 8.000 à 9.000 GJ per jaar”, zegt Leenen, “en we gaan hard toe naar de 10.000 GJ. Boven die grens is een warmteleveringsvergunning van de ACM vereist.”

Laatse nieuwsberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan