Ook besparen op energiekosten? ‘Get Energized’ met LIOF

Jouw bedrijfsvoering duurzamer inrichten en je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Onze ambities zijn immers hoog: CO2 neutraal in 2050 en 50% reductie in 2030. Maar hoe kun jij hier met jouw toerisme en recreatiebedrijf aan bijdragen? En welke investeringen vraagt dit?

LIOF helpt je graag op weg met het programma ‘Get Energized’, speciaal voor Toerisme & Recreatie ondernemers! Met advies, subsidie op een energiescan en hulp hoe de aanbevelingen uit de energiescan daadwerkelijk tot uitvoering te brengen.

Wil jij ook op een slimme manier energiezuinig ondernemen? Kijk dan op dinsdag 30 november om 11:00 uur naar de aftrap van het programma ‘Get Energized’ van LIOF. Tamara Weide en Jan-Willem Tolkamp vertellen dan alles over het programma en hoe jij hieraan kunt deelnemen.

Het programma ‘Get Energized’ in het kort:

  • LIOF koppelt jou aan een deskundige energie-expert (ReDo) die een energiescan uitvoert bij jouw bedrijf. 80% van de kosten worden vergoed via een speciale subsidie. ReDo ondersteunt jou bij het invullen van de subsidieaanvraag.
  • De energiescan wordt uitgevoerd in december 2021 of januari 2022.
  • Hoe je de uitkomsten uit de energie-scan ‘slim’ kunt uitvoeren in jouw bedrijf leer je in de speciale LIOF workshop op donderdag 17 februari (let op: hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol, schrijf je dus snel in). Je kunt in deze workshop ook ervaringen uitwisselen met andere Toerisme & Recreatie ondernemers en misschien wel samen inkoopvoordelen behalen.
  • LIOF is je gesprekpartner en kan je verder op weg helpen met het uitvoeren van de aanbevelingen of op weg helpen met energiezuinig ondernemen.

Schrijf je hier in en en dan sturen wij je de deelnamelink!


‘Get Energized’ met ReDO

Real-estate Do, of te wel ReDo, staat voor vastgoed pro-actief, deskundig en transparant verduurzamen. ReDo beschikt over de beste vakspecialisten die jarenlange praktijkervaring hebben in de energiesector en de installatiewereld. Tevens is ReDo één van de slechts circa 25 bedrijven in Nederland welke als energieleverancier ACM-gecertificeerd is.

ReDo is van alle markten thuis. Naast de jarenlange ervaring met het uitvoeren van verschillende projecten van en voor overheidsinstanties, voert ReDo energiescans binnen alle bedrijfssectoren uit. Dus zeker ook binnen de toerismesector, met ondernemingen zoals de horeca, campings, zwembaden, casino’s en dagrecreatie-centra, et cetera.
Kennis op het gebied van technische installaties, energie, wet- en regelgeving, subsidies, administratieve en financiële afhandeling zijn onontbeerlijk. Hierin is ReDo ook jouw betrouwbare en deskundige rechterhand die je graag ontzorgt. Te beginnen met een energiescan van jouw bedrijf.

Laatse nieuwsberichten