ReDo wint aanbesteding warmtelevering Antares en WoCom!

De werkwijze en deskundigheid van ReDo hebben ervoor gezorgd dat zij erin geslaagd zijn deze omvangrijke aanbestedingsprocedures te winnen van meerdere andere gespecialiseerde partijen. Door de waarden kennis, transparantie en ontzorging centraal te stellen, gaat ReDo per 1 januari 2021 de warmte leveren voor meer dan 350 huishoudens en 14 bedrijfsruimtes. Meer weten over deze mooie prestatie? Lees snel verder!

ReDo voor verduurzaming in de gebouwde omgeving
De missie van ReDo is om vastgoedeigenaren in staat te stellen hun portefeuille te verduurzamen, zowel op het gebied van bestaande bouw als nieuwbouw. De kernwaarden van ReDo zijn hierbij proactiviteit, deskundigheid en transparantie.

Deze gewonnen aanbestedingen tonen nogmaals aan dat ReDo uitstekend in kaart kan brengen wat nodig is om warmtelevering te ontzorgen en daarnaast verduurzaming op een transparante manier mogelijk te maken. Dit vraagt om een allesomvattende benadering op zowel technisch, bestuurlijk, complexmatig, planmatig alsook persoonlijk niveau.

Het spreekt voor zich dat duurzaam energiegebruik in de gebouwde omgeving een steeds belangrijker aspect wordt. Door haar jarenlange expertise is ReDo de aangewezen partner om deze verduurzamingsslag op een transparante en systematische manier mogelijk te maken, zelfs voor de meest gecompliceerde installaties.

Overname 5 WKO installaties Antares
Met een warmte koude opslag (WKO) wordt energie op een duurzame manier opgeslagen en kan deze efficiënter worden gebruikt. ReDo zal deze installaties optimaliseren en de verbruiksgegevens transparant communiceren, zodat de 236 aangesloten huishoudens én eigenaar Antares volledig ontzorgd worden.

Warmtelevering 3 woon-zorgcomplexen WoCom
Verdeeld over 3 complexen zal Redo zorgen voor de individuele warmtelevering van 116 huishoudens en 11 bedrijfsruimten. Een deel van de gasketels zal hiervoor vervangen worden door lucht-water warmtepompen.

Benieuwd wat ReDo voor u kan betekenen? Neem vooral contact op via onderstaande contactgegevens:

VESTIGING SUSTEREN
Rafaëlweg 54
6114 BZ SUSTEREN

VESTIGING EINDHOVEN
Vestdijk 180
5611 CZ EINDHOVEN

CORRESPONDENTIE ADRES:
Postbus 106
6120 AC BORN

TELEFOON
Tel: 085-0466 056

Laatse nieuwsberichten