“Help! Ik kan mijn voorschotten voor warmteleveringen moeilijk of niet meer betalen.”

Dit is een vraag, die de afdeling administratie van ReDo Projects, de laatste tijd, veel te horen krijgt. Volgens onze afdeling administratie is deze vraag positief te noemen, want vragende mensen kunnen geholpen worden. Het is heel vaak de schaamte die deze problematiek met zich meebrengt. Deze schaamte is te begrijpen, maar denk eraan, je staat er niet alleen voor. Een telefoontje naar ons en we zullen er alles aan doen, wat in onze mogelijkheden ligt, om het probleem op te lossen.

Wij kunnen helaas niets aan de momenteel torenhoge prijzen van energie veranderen. Het is een bekend probleem. Wat we wel kunnen doen, is samen naar oplossingen zoeken. Met andere woorden “hoe kan uw energieverbruik omlaag”? Gewoontes veranderen, bijvoorbeeld: wel bekend, douche niet te lang, zet de douche een graadje kouder, zet geen ramen of deuren open terwijl de verwarming aanstaat, pak een dekentje of doe een warme trui aan en zet de verwarming een graadje lager.

Wij heeft een bepaalde reikwijdte met betrekking tot wijziging hoogte van de voorschotten. In onderling overleg kunnen we, en ook kijkend, naar de aard van de achterstand, voorschotbedragen aanpassen. Dit kan van blijvende of van tijdelijke aard zijn. Let er echter wel op, dat de energieleveringen toch betaald dienen te worden. Als je nu een lager voorschot vraagt en de prijzen stijgen nog meer, moet je bij de eindafrekening veel bij betalen. En dit bedrag moet dan wel in één keer betaald worden. Zorg dat je dus niet nog dieper in het ontstane moeras zinkt. Wij blijven erop hameren “BLIJF IN CONTACT”.

Blijf altijd in contact met onze afdeling administratie Zij zullen altijd helpen met alle mogelijkheden en hulpmiddelen die zij ter beschikking hebben. Wel vragen wij u beleefd, om mee te denken in oplossingen en niet meteen bij iedere aangedragen mogelijkheid de zogenaamde “hakken in het zand te zetten”. Blijf a.u.b. netjes aan de telefoon en respecteer de waarden en normen. Wij hebben geen invloed op de ontstane energiecrisis.

Nogmaals, het is een wereldwijd probleem en laten we gezamenlijk niet in problemen denken maar in oplossingen om deze vervelende situatie te bestrijden.

Laatse nieuwsberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan